Фальш брус

Поруч із застосуванням бруса з’явився економніший і простий у монтажі матеріал – фальш брус. На свій зовнішній вигляд його можна порівняти з дерев’яною вагонкою. Він прямокутної форми зі скошеними краями. Найширше застосовуваним матеріалом виготовлення є брус сосна. Ця порода дерева не дорога і легко обробляється. Крім того, купити брус можна абсолютно будь-яких розмірів, класу деревини, ступеня імітації. Все залежить від індивідуальних переваг та бюджету клієнта.

Імітація бруса та його переваги

Весь брус, представлений нами, виготовляється з натурального дерева. Це надає йому приємного зовнішнього вигляду та природного запаху лісу. Варто зауважити, що якщо укладання виконане за всіма правилами та стандартами хорошим фахівцем, то відрізнити фальш брус від класичного бруса буде складно. Саме собою укладання цього матеріалу досить простий процес і вимагає спеціальних знань.

Де застосовують фальш брус?

Не можна сказати, що матеріал застосовується усюди. Але є деякі сфери застосування, де він став дуже популярним. Наприклад, під час будівництва заміських котеджів. За допомогою фальшбрусу можна швидко та просто створити модний дизайн. Також зовнішнє оздоблення з цього матеріалу дає нове життя старим будинкам і дачам. Його можна кріпити на будь-які стіни. Такий матеріал має пристойний вигляд. А популярність у цій галузі він набув саме завдяки тому, що купити брус можна за невисокою вартістю. Каркасні будинки часто теж обшивають таким брусом. Лазні, альтанки, дачі – скрізь брус сосна може знайти своє застосування. І варто зауважити, що довговічність та збереження зовнішнього вигляду практично нічим не відрізняється від класичного бруса.

Іноді використовують фальш брус не тільки для зовнішнього оздоблення, але і для внутрішнього. З ним будинок набуде більш затишного вигляду. Крім того, цей матеріал має значні властивості терморегулювання. У такому будиночку тепло взимку та прохолодно влітку. Що дозволяє економити на використанні опалення та кондиціювання.

Тому фальш брус заслужено вважається прекрасною альтернативою класичному. Він не поступається якістю та виглядом, але економить бюджет.